Soprano Ice - indepartarea eficienta si nedureroasa a firelor de par nedorite

Soprano Ice - indepartarea eficienta si nedureroasa a firelor de par nedorite

Indepartarea permanenta a firelor de par nedorite este o responsabilitate foarte mare fata de pacientii nostri. De aceea, am ales tehnologia Soprano Ice Laser, un tratament revolutionar, rapid, sigur, nedureros si foarte eficient.

Poate fi folosit pe orice tip de piele, inclusiv pe cea foarte deschisa la culoare cat si pe cea bronzata, care pana acum nu corespundea indicatiilor de epilare definitiva.

Acest laser poate fi folosit cu succes si pentru acele zone inaccesibile laserelor obisnuite, incluzand narile, sprancenele si urechile.

Cum functioneaza?
Lumina este transmisa prin laser catre radacina firului de par. Aceasta este incalzita la 45 de grade celsius, astfel distrugandu-se foliculul si sigiland capilarele astfel incat sa nu se mai formeze alt fir de par. Laserul nu afecteaza tesutul din jur iar intreaga operatiune este nedureroasa.

Prin ce se diferentiaza de celelalte tratamente laser?
inainte de Soprano Ice, tehnologiile de epilare definitiva emiteau lumina pulsata - tratament dureros pentru pacient si de lunga-durata. Aceste tehnologii nu se adresau tuturor tipurilor de piele si mai ales, nu ofereau nicio solutie pentru pielea bronzata.

Soprano Ice foloseste standardul de aur al industriei: laserul cu dioda. Aplicarea luminii se face printr-o miscare continua la o intensitate medie care ia mai putin timp decat varianta de aplicare pulsata a luminii. Detaliul pe care multi pacienti il vor aprecia este faptul ca Soprano Ice, dupa cum ii spune si numele, are in varf o tehnologie menita sa ofere confort si sa tempereze senzatia de caldura. Mai mult, durerea si disconfortul asociate celolalte tehnologii laser dispar cu desavarsire in cazul Soprano Ice.

Caror zone ale corpului se adreseaza?
Puteti apela la acest tratament laser pentru toate suprafetele de la nivelul fetei si a corpului, inclusiv zona inghinala - atat pentru femei cat si pentru barbati. Urechile, narile, spatiul dintre sprancene, degetele de la maini si de la picioare pot, de asemenea, sa fie epilate in deplina siguranta cu ajutorul Soprano Ice.

Cat dureaza efectul tratamentului?
Dupa fiecare tratament, vei scapa pentru o perioada de parul nedorit si, pe masura ce progresezi cu tratamentul, aceste perioade vor fi din ce in ce mai lungi. Soprano Ice este de neintrecut in inlaturarea permanenta a parului mai ales daca specialistul care va face tratamentul iti va crea un program care sa se potriveasca perfect nevoilor tale.

Cate sesiuni sunt necesare?
Un plan clasic de tratament presupune intre 5 si 8 sesiuni; acest numar poate varia, in functie de zonele tratate. Specialistul care va efectua tratamentul iti va explica ce rezultate poti obtine si in cat timp in functie de pilozitatea despre care este vorba. Pentru mentine efectele permanente ale tratamentului, este indicat sa se faca o sesiune de intretinere o data pe an.

Este un tratament dureros?
Nu, vei simti senzatie de caldura placuta la nivelul pielii, similara celei resimtite in timpul unui masaj cu pietre fierbinti.

 

Comentarii

Te-ar mai putea interesa

Pe masura ce imbatranim, nasul si orbitele cresc in volum; osul infraorbital, aflat imediat sub...
DermaPen este un tratament avansat si inovator al pielii, cu un puternic efect de rejuvenare...
Pelleve, tratamentul noninvaziv cu radiofrecvență pentru ridurile, perioculare, faciale și laxitatea pielii Expunerile îndelungi la...
Caderea parului (alopecia) este un fenomen a carui frecventa creste progresiv cu varsta si poate...