Pelleve Antirid

Pelleve Antirid

Pelleve, tratamentul noninvaziv cu radiofrecvență pentru ridurile, perioculare, faciale și laxitatea pielii

Expunerile îndelungi la soare, trecerea pragului vârstei de 30 de ani, ritmul de viață alert și obositor, fumatul, variațiile în greutate își pun treptat amprenta pe chipul nostru, prin apariția primelor riduri în jurul ochilor, apoi pielea începe să se lase, își pierde strălucirea, riduri fine încep să fie prezente pe frunte, între sprâcene, pe obraji, gât, decolteu.

Ne-am dori să punem frână asupra acestor modificări care, parcă, vin uneori prea devreme și sunt prea evidente. În același timp, am vrea ca înfățișarea noastră să nu-și piardă expresivitatea și naturalețea .

Radiofrecvența non-invazivă Pelleve este cea mai subtilă metodă de regenerare a pielii și tratare a ridurilor, începând din jurul vârstei de 30 ani, aplicată în scop de prevenție, iar mai târziu cu scop curativ.

Pentru a preîntâmpina și trata ridurile fine și moderate, pentru regenerarea pielii prin stimularea fermității ei avem la dispoziție radiofrecvența noninvazivă, nedureroasă, care încălzește cu blândețe pielea în zonele delicate din jurul ochilor, de pe frunte și obraji, dar și conturul feței, gâtul și decolteul.

Eliberarea acestei energii în țesutul cutanat va genera efectul de contracție a fibrelor de colagen existente, cu efect imediat vizibil și generarea , pe termen lung de fibre noi, ferme, cu efect de fortificare a rețelei de structura și suport a pielii.

Ședințele sunt distanțate la 1-3 saptămâni, sunt necesare 6-8, în funcție de gradul inițial de deteriorare a tegumentului, iar activitatea zilnică poate fi reluată imediat după tratament . În urma acestor tratamente procesul de îmbătrânire a pielii este încetinit pe cale naturală, fără riscuri de alergii, fără durere și fără perioadă de recuperare, iar trăsăturile chipului sunt păstrate integral.

Comentarii

Te-ar mai putea interesa

Pe masura ce imbatranim, nasul si orbitele cresc in volum; osul infraorbital, aflat imediat sub...
DermaPen este un tratament avansat si inovator al pielii, cu un puternic efect de rejuvenare...
Pelleve, tratamentul noninvaziv cu radiofrecvență pentru ridurile, perioculare, faciale și laxitatea pielii Expunerile îndelungi la...
Caderea parului (alopecia) este un fenomen a carui frecventa creste progresiv cu varsta si poate...