Acoustic Wave Therapy

Acoustic Wave Therapy

Tehnologia Acoustic Wave Therapy (AWT) a fost folosita initial in tratarea durerilor articulare si in alte proceduri medicale de recuperare.

Actiunea radiala a undelor la nivelul zonei indicate are efecte directe asupra acumularilor adipoase pe anumite zone ale pielii si stimuleazã fibroblastele adânc în piele, restabilind producția de colagen și elastinã.

Acestea promoveazã reînnoirea celulelor pentru a îmbunãtãți densitatea și elasticitatea pielii, ceea ce face ca aceasta sã arate mai fermã și mai netedã.

Tratamentul se efectueazã utilizând mai multe tipuri de aplicatoare in funcție de severitatea celulitei, prezența vergeturilor, localizarea acestora. Procedura constã în aplicarea undelor acustice pe zona afectatã (coapse, fese, burtã, spate).

Undele acustice sunt livrate la o frecvențã înaltã, au ca efect activarea țesutul conjunctiv, tonifierea musculaturii, drenaj limfatic, reînnoirea vascularizãrii, aport de substanțe nutritive la nivel celular.

Spre deosebire de metodele invazive (injectare, chirurgie etc.) prin care se incearca actiunea asupra straturilor superficiale, prin aplicarea undelor acustice este stimulat tesutul propriu. Crearea unui substrat reinoit, atat la nivelulul muschilor cat si al pielii, permite obtinerea unui rezultat care persista mult timp.

Comentarii

Te-ar mai putea interesa

Pe masura ce imbatranim, nasul si orbitele cresc in volum; osul infraorbital, aflat imediat sub...
DermaPen este un tratament avansat si inovator al pielii, cu un puternic efect de rejuvenare...
Pelleve, tratamentul noninvaziv cu radiofrecvență pentru ridurile, perioculare, faciale și laxitatea pielii Expunerile îndelungi la...
Caderea parului (alopecia) este un fenomen a carui frecventa creste progresiv cu varsta si poate...