Noua generație a firelor biodegradabile 4D in canula, pe baza de polidioxanona

Noua generație a firelor biodegradabile 4D in canula, pe baza de polidioxanona

Ce este canula?
Ce este un tip special de ac cu vârf bont, rotunjit, care reduce substanțial trauma țesutului. Este mai groasa decât un ac metalic obișnuit dar are o flexibilitate mai mare si este mult mai sigura. In timpul modelării fetei si țesuturilor moi, pe lângă reducerea ridurilor cauzate de vârsta, nivelează si relieful acestora.

Procedura da posibilitatea sa reîntinerim conturul fetei prin liftingul pielii fără intervenții chirurgicale.

Când este necesară remodelarea fetei cu fire biodegradabile 4D?
La pacienți peste 35 de ani, in momentul in care pielea începe sa se lase, formând riduri profunde si pliuri. In acest moment trebuie sa formam o carcasa din fire in vederea liftarii si susținerii pielii.

Necesitatea folosirii firelor si numărul acestora sunt determinate de condiția, grosimea, elasticitatea si gradul de deformare a pielii, care diferă de la o persoana la alta.

In ce consta procedura?

După consultație si diagnosticarea pacientului, medicul stabilește numarul de fire si marchează traseele de introducere ale acestora.

Procedura trebuie sa respecte toate regulile de sterilitate, in acest sens, pielea pacientului este tratată cu substanțe antiseptice.

In punctele de introducere a canulei se face anestezie locală (in absenta alergiei la anestezic) .

Urmează introducerea canulei cu fire, pe traseele stabilite si marcate, care sunt alese individual in funcție de necesitățile pacientului, in vederea obtinerii efectului maxim de lifting.

Aceasta metoda neagresiva, minim invazivă de reîntinerire si susținere a pielii are in timp si efect profilactic împotriva îmbătrânirii si lăsării pielii.

Liftingul fetei, cu ajutorul firelor introduse cu canula, reduce semnele de îmbătrânire, nivelează conturul fetei, evita efectele nedorite cum ar fi -

hematoamele de mari dimensiuni, perioada de refacere îndelungata si nu este dureros.

Procedura este indicată:

A. Pacienților cu semnele de îmbătrânire: relieful pielii este denivelat; colțurile gurii sau sprâncenele lăsate; formarea pliurilor profunde in triunghiul nasogenial si in jurul gurii; in situatia in care pacientul are exces de tesut moale in regiunea obrajilor sau pomeților; pentru liftingul treimii inferioare a fetei; diminuarea căderii obrajilor, lăsarea pielii si formarea bărbiei duble.

B. La apariția atrofiei pielii si a țesutului adipos ( ptoza gravitațională), lăsarea conturului fetei si asimetria fetei.

C. Lăsarea pielii si formarea pliurilor pe corp ( in anumite situații)

Rezultatul procedurii:

Efectul este vizibil imediat după procedura, dar rezultatul final se obține după 3-5 saptamâni de la introducerea firelor, când se țesutul adipos se aseaza si se micșorează matricea dermei, devenind mai compacta.

In primele trei zile de la procedura este normala prezenta unor ușoare edeme, care se vindeca de la sine fără intervenție suplimentară.

Avantajele:

Aceasta procedura poate fi plasata între intervenția chirurgicală si procedurile cosmetice.

Avantajul principal: lipsa perioadei lungi de refacere postoperatorie (schimbare bandaje, administrarea de antibiotic etc), evitarea hemotoamelor de mari dimensiuni.

In timpul procedurii folosim anestezie locală iar firele se introduc prin puncte unice de dimensiuni foarte mici ( înțepătura de ac) care nu lasă cicatrici.

Procedura nu durează mai mult de 40 de minute.

Nu este traumatizantă, datorită folosirii canulei cu vârf bont, rotunjit, nu afectează vasele de sânge si terminatiile nervoase.

După aceasta procedura pacientul își poate relua activitatea zilnică.

De regula perioada de refacere completa nu durează mai mult de o săptămana.

Aplicarea procedurii cu fire 4D introduse cu canula nu afectează mușchii de mimica, trăsăturile fetei ramân neschimbate, dar aspectul acesteia este vizibil de întinerire!!!

Comentarii

Te-ar mai putea interesa

Pe masura ce imbatranim, nasul si orbitele cresc in volum; osul infraorbital, aflat imediat sub...
DermaPen este un tratament avansat si inovator al pielii, cu un puternic efect de rejuvenare...
Pelleve, tratamentul noninvaziv cu radiofrecvență pentru ridurile, perioculare, faciale și laxitatea pielii Expunerile îndelungi la...
Caderea parului (alopecia) este un fenomen a carui frecventa creste progresiv cu varsta si poate...