DermaPen

DermaPen

DermaPen este un tratament avansat si inovator al pielii, cu un puternic efect de rejuvenare asupra fibrelor de colagen si elastina, atat prin actiunea mecanica cat si prin introducerea ingredientelor active direct in straturile profunde ale pielii.

BENEFICII
Tratamentul cu acest aparat inovator reduce ridurile si cutele fine, reduce dimensiunea porilor, ajuta la indepartarea cicatricilor lasate de acnee si imbunatateste aspectul inestetic al vergeturilor.

Un mare avantaj al DermaPen-ului este ca poate fi folosit la nivel facial si in zone sensibile precum ochii, conturul nasului sau al buzelor.

PROCEDURA

Aparatul actioneaza prin efectuarea de mii de micro-intepaturi la nivelul pielii favorizand patrunderea substantelor active in derm pentru a stimula producerea de colagen propriu si restructurarea pielii.

DermaPen dispune de o functie de vibratie pentru reducerea pana la eliminarea senzatiilor neplacute. O sedinta de tratament dureaza aproximativ 25 minute.

De regula se recomanda o serie de 5-6 sedinte la interval de 2-3 saptamani. Rezultate - piele intinsa, neteda, textura uniforma, aspect mai luminos, usor efect de lifting si de reintinerire a pielii.

Reduce ridurile si cutele fine, reduce porii si ajuta la indepartarea cheloidelor si a cicatricilor lasate de acnee.

Permite absorbirea eficienta, la nivelul profund al dermului, a serurilor pe baza de acid hialuronic, vitamina C sau alte substante active. Absorbirea la nivelul profund al dermului favorizeaza producerea de colagen nou.

Comentarii

Te-ar mai putea interesa

Pe masura ce imbatranim, nasul si orbitele cresc in volum; osul infraorbital, aflat imediat sub...
DermaPen este un tratament avansat si inovator al pielii, cu un puternic efect de rejuvenare...
Pelleve, tratamentul noninvaziv cu radiofrecvență pentru ridurile, perioculare, faciale și laxitatea pielii Expunerile îndelungi la...
Caderea parului (alopecia) este un fenomen a carui frecventa creste progresiv cu varsta si poate...